Sweet words

Eric En Bertine  Julie Fotografie

Eric & Bertine

Februari 2016
Het was in 1 woord fantastisch! Wat een mooie bloemen. Ook al heb je je wensen doorgegeven hoe het er ongeveer uit moet komen te zien. Het blijft spannend! Maar het overtrof alle verwachtingen!

Hendrik En Annerie  Ingekooiman Fotografie

Hendrik & Annerie

Juni 2016
Mooie bloemen vind ik altijd belangrijk en zeker voor je bruiloft wil je dan het beste van het beste. Van Gift by Nature wedding flowers zag ik altijd fantastische foto's langs komen en daarom wist ik gelijk waar ik moest zijn. Jullie bleken niet alleen mooie bloemen te verzorgen maar ook nog eens hele leuke en lieve meiden te zijn. Jullie dachten mee, kwamen met leuke ideeën en bleven geduldig als de plannen weer eens wijzigden. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of de bloemen wel juist geleverd zouden worden. Ze bleken boven verwachting mooi te zijn! Ze waren helemaal zoals wij in ons hoofd hadden en sloten perfect aan bij het thema van de dag. Dat Nathalie de bloemen ook nog eens persoonlijk kwam bezorgen in Zeeland hebben we als heel bijzonder ervaren. Het geeft precies weer waar Gift by Nature wedding flowers voor staat: persoonlijk, warm, professioneel, getalenteerd en betrouwbaar. Als jij de perfecte bloemen wilt op je bruiloft die zo van Pinterest lijken te komen ben je hier zeker op de juiste plek!

Maarten En Jasmijn   Amanda Drost

Maarten & Jasmijn

September 2015
Nathalie begrijpt al je wensen en levert prachtig werk. Ze is enthousiast, ondernemend en perfectionistisch. We waren heel blij met het eindresultaat op onze bruiloft, zulke mooie bloemen! Precies zoals wij het wilden. Enorm bedankt lieve Nathalie!

Patrick En Miranda  Hanke Arkenbout Photography

Patrick & Miranda

Augustus 2015
Het eerste gesprek was erg open en gezellig. Nathalie begreep direct wat onze wensen waren en liet ons gelijk wat mooie plaatjes zien. Ik had direct het vertrouwen in Gift by Nature. Toen ik op het laatste moment toch nog besloot een bloemstukje in mijn haar te doen was dit geen enkel probleem en werd ook dit geregeld. Super fijn dat Nathalie zelf de bloemen afleverde op de dag en vervolgens zelf de kerkbanken nog heeft versierd. Het boeket, de corsages, bloemstuk op auto, tafel- en kerkdecoratie alles paste perfect bij elkaar!

Deel je ervaring op The Perfect Wedding!

Gift by Nature

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Westbaan 301, 2841 MC, Moordrecht / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |