ABOUT LET LOVE BLOSSOM WEDDING FLOWERS

Jasmijn Brussé Fotografie

MAGICAL WEDDING FLOWERS FOR ROMANCE LOVERS AND NATURAL BEAUTY SEEKERS

Als bruidsbloem stylist geloven wij in échte liefde, en alles in het leven vieren waar we van houden! We hebben een diepe liefde voor prachtige nude en pastel tinten, mooie details , structuren en bijzondere bloemen. We gaan voor een persoonlijke en relaxte bruiloft waarbij aan elk detail is gedacht tot in perfectie. Ook van de voorbereidingen maken we samen een feestje, zodat jullie samen met de gasten op een ongedwongen manier van jullie aanstaande grote dag kunnen genieten!

'ADMIRE. LOVE. SMILE. DREAM. CREATE. SHINE. WISH. SPARKLE. BELIEVE, AND LET LOVE BLOSSOM DARLING!'

Wij kunnen alles voor jullie bruiloft verzorgen! Van een schitterend bruidsboeket, prieeltjes als backdrop, kerkversieringen, ceremonie aankleding, prachtige eyecatcher bloemstukken, flower clouds, bloemen eilandjes, corsages, haardecoraties, stoel boeketjes, vaasjes, autostukken tot diner tafel centerpieces! Wij zorgen voor locaties die nog prachtiger aandoen door een mooie bloemrijke en sfeervolle aankleding speciaal voor jullie ontworpen en door ons team gemaakt met liefde!

Naast bloemwerk hebben we een eigen aanbod van verschillende decoratie items zoals, helium ballonnen, welkomst borden, zuilen, windlichten, kaarsen, stoffen, vaasjes, etagères etc.

Mochten we niet hebben wat je voor ogen hebt... zoeken we in ons netwerk naar wat jullie wensen!

Totale Styling

We ontzorgen jullie graag door de gehele bruiloft te stijlen. Samen zetten we al jullie ideeën om in een mooi stylingsplan, en zorgen we dat alles past bij jullie persoonlijke wensen! Jullie verwachtingen keer op keer overtreffen, dat is waar we het voor doen.

We kijken ernaar uit om wat van jullie te horen!

Liefs, Nathalie

- NATHALIE FASÉ -

Nathalie 3 Preview 0001
Nathalie 3 Preview 0015 2
Nathalie 3 Preview 0009

Jasmijn Brussé Fotografie

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Westbaan 301, 2841 MC, Moordrecht / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |