ABOUT GIFT BY NATURE WEDDING FLOWERS

Jasmijn Brussé Fotografie

MAGICAL WEDDING FLOWERS FOR ROMANCE LOVERS AND NATURAL BEAUTY SEEKERS

Wij geloven in échte liefde en romantiek! Daar hoort natuurlijk bij dat we alles in het leven vieren waar we van houden. Als bruidsbloem stylisten hebben we een diepe liefde voor prachtige pasteltinten, natuurlijk licht, adembenemend mooie details, gave structuren en bijzondere bloemen! We creëren romantische, speelse boeketten en decoraties met een magische touch! Voor een persoonlijke en relaxte bruiloft, waarbij aan elk detail gedacht is, vertalen we jullie love story graag in prachtig bruidsbloemwerk. Ook van de voorbereidingen maken wij een feestje, zodat jullie samen met de gasten op een ongedwongen manier van jullie grote dag kunnen genieten!

'ADMIRE. LOVE. SMILE. DREAM. CREATE. SHINE. WISH. SPARKLE. BELIEVE, AND LET LOVE BLOSSOM DARLING!'

We zijn gevestigd in Moordrecht, maar leveren door het gehele land en reizen zelfs door Europa voor prachtige destination weddings!

Gift by Nature wedding flowers kan op bloem- en styling gebied alles voor jullie bruiloft verzorgen! Van een schitterend bruidsboeket, prieeltjes als backdrop, kerkversieringen en prachtige boeketten in vazen tot corsages, haardecoraties, autoversieringen en tafeldecoraties: wij zorgen voor een locatie die nog prachtiger aandoet door een mooie bloemrijke en sfeervolle aankleding, speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt door ons team met liefde!

Wanneer jullie gebruikmaken van verschillende locaties kunnen wij de decoraties ook voor jullie verplaatsen van de ene naar de andere locatie. Wij hebben een eigen aanbod van verschillende styling items, zoals XXL helium ballonnen met tassels, lantaarns en lampionnen. Bovendien hebben we andere toffe DIY artikelen om het geheel compleet te maken, natuurlijk passend binnen jullie thema.

We kijken ernaar uit om wat van jullie te horen!

- NATHALIE FASÉ -

Nathalie 3 Preview 0001
Nathalie 3 Preview 0015 2
Nathalie 3 Preview 0009

Jasmijn Brussé Fotografie

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Dorpsplein 11A, 2821 AS, Stolwijk / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |