She believed, She could, So she did

Gift by Nature heeft de Dutch Wedding Awards gewonnen in de categorie Bruidsbloemist/stylist!

Dutch Wedding Awards

De Dutch Wedding Awards is dé Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten. Het beloont de beste leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. Uniek aan deze vakprijs is dat de bedrijven niet alleen op hun product of dienst worden beoordeeld, maar ook op de bedrijfsvoering.

Round 1

De eerste stap is een uitgebreide vragenlijst die je invult voor de vakjury. Wat is onze visie en missie? Hoe zorgen we voor ontwikkeling en innovatie binnen ons bedrijf? Hoe ziet het contact met klanten eruit? Wat maakt Gift by Nature wedding flowers anders en beter dan andere bruidsbloemisten in Nederland? En natuurlijk – een gedetailleerd verslag van een aantal mooie opdrachten, inclusief foto’s van het eindresultaat.

In 2015 werden wij in ons eerste jaar als bruidsbloemist al genomineerd en dat heeft ons zoveel nieuwe inzichten gegeven! Na een succesvol jaar met veel mooie bruiloften keken we dus ook enorm uit naar de dag waarop de genomineerde voor 2016-2017 bekend gemaakt zouden worden. Na een lange dag wachten, waarbij we met de Gebakkerij, The Bridal Artist Urmila Singh en Blik en Bloos Fotografie een mooie styled shoot organiseerde werd onze nominatie persoonlijk overhandigd door een gezellige man in hartjes uniform! Wat een spannende dag, maar oh zo gaaf!

Live jury presentatie

De laatste ronde is een live jury presentatie. Een mogelijkheid om nog een keer te vertellen en te laten zien aan de vakjury waarom ik denk dat Gift by Nature wedding flowers de beste bruidsbloemist en stylist van Nederland is. Een pitch van 25 minuten (die echt letterlijk omgevlogen zijn) waarbij we ook een gave opdracht kregen: style een ronde diner tafel van 1.50 met daaromheen 6 diner stoelen naar eigen inzicht. Deze diner tafel styling werd beoordeeld op uitstraling, kwaliteit, concept en originaliteit.

Een uniek totaal concept ontwikkelen passend bij de persoonlijkheid van onze bruidsparen waarbij aan elk detail gedacht is customized with love! Wij streven ernaar om de wensen en droom van onze klant en hun gasten te overtreffen zodat zei er nog lang over na zullen praten.

In het bijzonder wil ik mijn team bedanken voor alle hulp tijdens de voorbereidingen en de live jury presentatie, Nailia van BEST DAY EVER Events voor de prachtige styling van onze tafel, Studio blauw voor de mooie kalligrafie, Leintjes Exclusief voor de pretty stationary, Te leuk trouwen voor de stoelen, Urmila Singh Te Bridal Artist voor de stunning make up + haar, La Donna voor de prachtige jurk & schoenen, Ben vd Kooij Orchids voor de pareltjes van Cymbidiums, De Gebakkerij voor de heerlijke cupcakes & taart, beauty Nellise als model en mijn lieve vriendin van Jasmijn Brussé Fotografie voor de prachtige foto’s.

Het uitreikingsgala

14 februari, Valentijnsdag – dit jaar ook de dag van de prijsuitreiking.

We zaten aan twee tafels vol met alle mensen die ik lief heb en ontzettend veel toffe leveranciers om ons heen! Klaar voor een gezellige avond met mijn meiden die dag in dag uit klaar staan voor mijn bedrijf en onze bruidsparen. Met kriebels in ons buik en een gezellig wijntje was onze categorie ‘’Bruidsbloemist/stylist’’ als eerste aan de beurt, dus we hebben niet heel lang in spanning hoeven te wachten. Elke categorie begon met leuke filmpjes van elk bedrijf die opgenomen waren tijdens de live jury ronde. En daarna kon ik mijn geluk niet op:

NATHALIE FASÉ VAN GIFT BY NATURE WEDDING FLOWERS!

Ik kon alleen maar springen, klappen, lachen van trots en denken WE DIT IT TOGETHER GIRLS!

Ze riepen ons om naar het podium te gaan, om te horen wat de jury voor moois te vertellen had, een prachtige prijs in ontvangst te nemen, een mooi boeket en vele foto’s, dansjes en lieve complimenten verder hebben wij de avond afgesloten met een dankbaar hart!

Aan alle lieve bruidjes van 2015-2016 bedankt voor jullie vertrouwen in Gift by Nature wedding flowers

Aan alle lieve bruidjes van 2017 & de toekomst wij decoreren en stylen jullie grote dag met liefde! En vertalen jullie love story in een uniek customized totaal concept! The sky is the limit en wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten.

- LET LOVE BLOSSOM -


1
2
3

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Westbaan 301, 2841 MC, Moordrecht / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |