We did it again !

Elsa Schaddelee photography

Wauw, wat een eer!

Met een overdosis enthousiasme ging ik in 2014 samen met mijn ouders naar de KvK om Gift by nature wedding flowers in te schrijven om mijn nieuwe avontuur aan te gaan. Nu, 3 jaar later, waarvan 2 jaar als bruidsbloemist/ stylist, zijn we voor de 2e keer door een vakjury genomineerd voor de Dutch Wedding Awards!

Ik ben zo ontzettend trots op mijn team. Dutch Wedding Awards interviewde ons over wat deze nominatie voor ons als team betekent.

Pssssst: ons hart maakt nog steeds een sprongetje! Geniet van het interview.


Vertel kort iets over je bedrijf en wat jij kan betekenen voor bruidsparen.

Wij geloven in échte liefde en romantiek, waarbij we het belangrijk vinden om alles te vieren in het leven waar we van houden.
Als bruidsbloem stylisten hebben we een diepe liefde voor prachtige kleurcombinaties, adembenemend mooie details, gave structuren en bijzondere seizoensgebonden bloemen!

Gift by nature wedding flowers creëert romantische, speelse boeketten en decoraties met een magische touch!
Als Dutch Wedding Award Finalist in 2015-2016-2017 houden we van persoonlijke, relaxte bruiloften en vertalen we de love story van bruidsparen in prachtig bruidsbloem werk. Ook van de voorbereidingen naar hun grote dag maken wij een feestje, zodat iedereen ongedwongen kan genieten.
We zijn gevestigd in Moordrecht, maar leveren door het gehele land en reizen zelfs door Europa voor prachtige destination weddings!
Gift by Nature wedding flowers kan op bloem-en styling gebied alles voor een bruiloft verzorgen!
Van een schitterend bruidsboeket, prieeltjes als backdrop en kerkversiering tot tafelstyling, corsages en autoversiering: wij zorgen voor een locatie die nog prachtiger aandoet door een mooie bloemrijke en sfeervolle styling, speciaal voor het bruidspaar met liefde ontworpen en gemaakt.


Wat betekent de nominatie voor jou / het team en het bedrijf?

Om in onze eerste 2 bruidsseizoenen tweemaal genomineerd te worden, dat is écht een grote kroon op ons werk. Met ons team stoppen we zo ontzettend veel liefde en passie in alle bruiloften die we stylen. Al onze tevreden bruidsparen zijn uiteraard een hele mooie graadmeter, maar de nominatie door een vakjury is een heel fijne bevestiging voor onszelf en alle bruidsparen dat we goed op weg zijn! Met deze nominaties hopen we natuurlijk Gift by Nature wedding flowers nog meer op de kaart te zetten in binnen- en buitenland en nog meer toffe samenwerkingen aan te gaan met andere leveranciers.

Wat heeft de nominatie tot nu toe voor jou en het bedrijf opgeleverd?

We merken dat de 2 nominaties voor de titel van bruiloft stylist/bloemist van het jaar bruidsparen nóg meer vertrouwen geeft en we al heel vroeg in het jaar geboekt worden. Het is pas begin januari en we hebben echt al zoveel toffe bruiloften in de agenda staan! Wij hopen natuurlijk de prachtige titel van beste bruidsbloemist van het jaar binnen te slepen, maar het wordt hoe dan ook een supermooi seizoen.

Wat maakt dat jouw / jullie bedrijf behoort tot de genomineerden?

Gift by nature wedding flowers denkt out of the box en is continue op zoek naar vernieuwing met een jong en verfrissend team van bruids- bloemstylisten. Ons team focust zicht het hele jaar écht alleen maar op bruiloften en we creëren een heel persoonlijke band met het bruidspaar.
We maken de aanloop naar de grote dag echt tot een feestje en streven naar het overtreffen van al hun verwachtingen. Op het gebied van bloemen en styling kunnen wij alles voor hen verzorgen, passend binnen elke stijl en sfeer. Dit alles wordt natuurlijk met een overdosis aan passie en liefde gemaakt!

Wat is de reden geweest om in te schrijven voor de Dutch Wedding Awards?

Uiteraard is het natuurlijk heerlijk om je seizoen te beginnen met het in de finale staan voor de titel ‘beste bruidsbloemist van het jaar’! Het gaat ons er echter voornamelijk om dat Gift by Nature wedding flowers doorgelicht wordt door een onafhankelijke jury. Je strijdt niet alleen om een heel mooie titel, maar je krijgt ook feedback op je werk. We leren graag van anderen en de verbeterpunten stellen ons op scherp om het maximale uit ons bedrijf te halen, waardoor we op alle fronten professionaliteit naar de bruidsparen kunnen uitstralen!

-Let love blossom-

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Westbaan 301, 2841 MC, Moordrecht / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |