• Home
  • Magical Specials

Magical Specials

One of a kind wedding bouquet gemaakt door jou zelf!

Heb jij de droom om je eigen bruidsboeket te maken? Ben je daarbij wel op zoek naar professionele hulp om dit te realiseren?
Gift by Nature wedding flowers biedt één-op-één coaching aan om jouw droom te verwezenlijken!
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid je wensen en bekijken we op welke manier we jou het beste kunnen helpen om jouw droomboeket te creëren. Als bruid geef je zelf aan met welke bloemen je graag wilt werken en vervolgens ga je met ons team aan de slag!

Make your dream come true!

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.DIY-workshops voor bruidjes, ceremoniemeesters & familie!

Wij geloven dat de aanloop naar jullie bruiloft een groot feest hoort te zijn. Het is heerlijk om dingen uit handen te geven en ontzorgd te worden, maar het is ook oh zo fijn om zelf/met familie betrokken te zijn bij het creatieve proces in aanloop naar jullie grote dag!
Om ervoor te zorgen dat alles een mooi geheel wordt en bij de gehele styling van jullie bruiloft past, kun je bij ons speciale workshops boeken. Tijdens deze workshops ga je zelf of samen met je familie/ceremoniemeester onder professionele begeleiding van een stylist DIY-items creëren voor jullie grote dag!

Creativity is the way I share love!

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Unieke workshop op jullie bruiloft zelfom het feestje compleet te maken!

Gift by Nature wedding flowers levert een totaalconcept en beleving van de hoogste kwaliteit. Aan elk detail wordt gedacht en wij willen jullie gasten graag verrassen en inspireren op jullie grote dag zelf! Hebben jullie een festival, boho wedding of heerlijke ongedwongen bruiloft in gedachten? Lijkt het jullie leuk om onder begeleiding van een van onze bloemstylisten jullie gasten een toffe workshop te geven, waarbij ze hun eigen corsage maken om er vervolgens de hele dag van te kunnen genieten? Gift by Nature wedding flowers biedt eindeloze mogelijkheden met karakter en een eigen signature waarmee we jullie gasten graag verrassen!

Dream . Create . Inspire

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Get in Touch!

We'd love to talk with you!

Dorpsplein 11A, 2821 AS, Stolwijk / Route
06-13110707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


| |